Verzorging

DMRouwservice B.V.
De service voor de uitvaartbranche
24/7 Dag en Nacht bereikbaar: 06 432 225 01

Verzorging

Het verzorgen van overledenen is gespecialiseerd werk, hier stellen wij ook zeer hoge eisen aan en dit volgens protocol en iso normen te waarborgen. Iedere overledene, familie en nabestaanden zijn anders en uniek als het om de verzorging gaat. Middels een goede voorbereiding en communicatie met de uitvaartondernemer, familie en nabestaanden werken we op een preventieve manier om mogelijke problemen voor te zijn. Tijdens de gehele uitvaart houden we zicht op het verloop van mogelijke veranderingen die op zouden kunnen treden en hier direct advies over uitbrengen.

Het verzorgen kan ook samen met de naasten of familie gebeuren. Communicatie hierbij is dan heel erg belangrijk om de naasten of familie zoveel mogelijk voor te bereiden en op hun gemak te stellen. Wij hechten heel veel waarde aan persoonlijke ondersteuning tijdens dit hele proces. Soms moet er dan ook gepaste afstand genomen worden en zullen we dit ook daadwerkelijk doen zonder het overzicht op de situatie te verliezen.

We hebben een jaren lange ervaring met goede communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen. Maar het belangrijkste is nog steeds dat we altijd onszelf zijn.

Locaties

Wij kunnen in een groot tal uitvaartcentrums, begraafplaatsen, en crematoriums dag en nacht terecht in de regio Zuid Holland. Tevens beschikken we over een eigen koeling en verzorgingsruimte op onze locatie in Vlaardingen.